Ausztria

Ausztria
Ausztria

Ausztria a turisták kedvence – A jelenlegi Ausztria földje Európa legrégebben lakott területei közé tartozik, már az őskorszakban éltek ott emberek. Ausztria fővárosa Bécs, amely sok szempontból népszerű idegenforgalmi látványosság. Ausztria népessége nagyjából 8,5 millió körül van jelenleg, és kismértékben, de egyre növekszik. Ausztriában minden évben rengeteg turista is megfordul, hiszen számos fesztiválnak, művészeti és sporteseménynek ad otthont, de csodálatos tájegységei is sokakat vonzanak.

Ausztriai munka

Vonzó a fiatalok számára az ausztriai munka – Európa számos országából, köztük Magyarországról is rengetegen keresnek munkát Ausztriában. Az ausztriai munka sokaknak azért vonzó, mert esetenként jobb fizetés jár érte, mint a hazaiért. A legtöbb ausztriai munka a vendéglátás területén adódik. Főleg a fiatalok számára jelenthet ez segítséget, akik az angol nyelvtudás birtokában ott is tervezik a családalapítást, de az idősebb korosztályból is sokan kezdenek új életet ausztriai munka segítségével.

Bécsi szállás

Méltán népszerűek a bécsi szállások – Bécs Ausztria fővárosaként az egyik leglátogatottabb és legkedveltebb város az országban, sőt, Európában. Rengeteg turista megfordul ott évente, akik jobbnál jobb bécsi szállások közül válogathatnak. A pihenni vágyók a panzióktól az apartman szállásokig, a hotelektől a kastélyszállodákig, a modern építésű szállóktól a műemlék épületekig számos lehetőség közül választhatnak igényeiknek megfelelően, akár egyedül, akár barátokkal, családdal, vagy házi kedvenccel utaznak.